Gert Blom

Ik zal mij even voorstellen,

Ik ben Gert Blom (1956) en sinds 2007 werk ik als systemisch opsteller.

Tijdens mijn opleiding “professioneel begeleider “ bij het opleidingsinstituut Phoenix in Utrecht, kwam ik in aanraking met het fenomeen “ familieopstellingen” . Dit boeide mij zo enorm dat ik groepsopstellingen, maar ook individuele opstelling ben gaan organiseren in Dordrecht. Enige tijd geleden ben ik met mijn vrouw naar Beesd verhuisd om een Thomashuis op te starten. Het huis draait naar wens zodat ik weer tijd heb voor mijn opstellingen. Mijn specialiteit ligt in individuele opstellingen met als thema, ‘je plaats vinden binnen het samengestelde gezin’. Ook kan ik je helpen bij andere thema’s ook organiseer ik groepsopstellingen.

Door middel van een familieopstelling laat ik je zien waar het in jouw leven werkelijk over gaat. Je krijgt een helder inzicht in het thema dat op dit moment in jouw leven speelt en je leert zien waar het zijn oorsprong vindt binnen jouw gezin van herkomst.

Relevante opleiding en ervaring:
Ik ben geschoold en geregistreerd psycho systemisch begeleider en heb ruime ervaring in het begeleiden van familieopstellingen. Daarnaast heb ik de driejarige opleiding Transactionele Analyse (TA) en Neuro Linguïstisch Programeren (NLP) bij het opleidingsinstituut Phoenix in Utrecht gevolgd.

Contact
T: 06-51506170
[email protected]
www.familie-opstellingen.net