Karin van den Bosch










Ik ben geboren in 1965 en ik ben ruim 20 jaar werkzaam in het bedrijfsleven. Mijn opgedane kennis en ervaring als zelfstandig ondernemer ervaar ik als een stevige basis. Contact met mensen heeft altijd centraal gestaan in mijn leven en ik ben gefascineerd geraakt door de rol die mijn eigen gevoelens hebben op de contacten die ik met anderen heb, samen lerend, werkend en levend.

Ik heb enige jaren de opleidingen fysiotherapie en haptotherapie gevolgd en eind 2013 heb ik de hbo-opleiding tot therapeut integrale lichaamsmassage inclusief medische basiskennis afgerond bij Sonnevelt opleidingen. Ik volg bovendien regelmatig bij-nascholingen ter verdieping als naturrkundig therapeut. Al deze studies geven me, met vallen en opstaan, een fantastische ontdekkingsreis door het menselijk lichaam in al zijn facetten. Zij hebben mij inzicht gegeven dat een betere balans in mijn voelen, denken en handelen een bijdrage levert aan de kwaliteit van mijn leven en dat van anderen.
Mijn passie is om samen met anderen mijn ervaringen, kennis en inspiratie te delen en door te mogen geven. Zo mensen te mogen gaan begeleiden op hun weg naar een vitaler leven. Gebruik makend van de ruimte die er is, heb ik daarom dit Vitaliteitscentrum-Culemborg opgericht.

Tarief integrale lichaamstherapie
Natuurgeneeskundige behandeling van ongeveer 1 uur : € 55,--.
Na de behandeling ontvang je een nota. Deze kan contant worden voldaan of binnen 8 dagen worden overgemaakt. Indien je verhinderd bent, kan je de afspraak tot 24 uur van tevoren annuleren, anders ben ik genoodzaakt het bedrag in rekening te brengen.

Vergoedingen
Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging de LVNG en het overkoepelende beroepsregister RBCZ.
Veel verzekeringsmaatschappijen vergoeden een therapeutische behandeling geheel of gedeeltelijk via de aanvullende verzekering.
Vriendelijk verzoek ik je bij de intake een legitimatiebewijs mee te nemen.
Ook is het mogelijk alvast een intakeformulier in te vullen en mee te nemen. Deze ontvang je na aanmelding.
Overzicht vergoedingen kan je vinden op de site van de LVNG:        https://www.lvng.nl/vergoedingenlijst-2018

                                                            

Licentienummer LVNG


volgt ivm overstap per 1.1.19

Licentienummer RBCZ

309399R

AGB zorgverlenerscode

90.05741

AGB praktijkcode

90.048949

BTW nummer

L169732150B02

KvK nummer

11029352


Contact
Behandeling is op afspraak, doorverwijzing is niet nodig.
T: 06-46717112
M: [email protected]