Renate van Bakel
Ik zal mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Renate van Bakel.

Ik heb jarenlang gewerkt als personeelsadviseur voor diverse bedrijven. Een brede functie waar ik veel van mijzelf in kwijt kon. Gaandeweg kreeg ik steeds meer belangstelling voor het functioneren van mensen. Wat drijft mensen, waarom doen ze zoals zij doen, wanneer verliezen zij kracht en wat maakt hen weer vitaal?
Ik volgde modules psychologie, een post HBO opleiding aan de Alba academie en ik heb een opleiding tot stress counseling gevolgd. Cursussen op het gebied van Medische basis kennis, Mindfulness, Neuro Linguïstisch Programmeren en coachen met het Enneagram.

Sinds enige jaren werk ik met veel plezier als coach/counselor in mijn eigen praktijk. Ik vind het heel inspirerend om met mensen te werken. Omdat mensen met verschillende en heel uiteenlopende vragen bij mij komen, betekent dat voor mij steeds een nieuwe ontmoeting en altijd maatwerk. Hierdoor blijf ik mijzelf ook ontwikkelen en dat vind ik heerlijk.

Wat is de reden dat ik voor coachen heb gekozen?
Coachen is een prachtige en krachtige manier om inzicht te krijgen in jezelf. Wie ben ik eigenlijk? Wat kan ik? En ook wat wil ik nu echt In mijn leven? Wie ben ik is in dit verband dynamisch bedoeld omdat een mens zich ontwikkelt gedurende zijn/haar leven.
Ik vind het geweldig als mensen weer kapitein op hun eigen schip worden en vitaler en gelukkiger in het leven komen te staan.

Afspraak en vergoedingen
U kunt zonder verwijzing een afspraak maken. Ik word vergoed door een groot aantal zorgverzekeringen. Ik ben lid van de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en van de SRBAG/ therapeuten. Deze beroepsverenigingen beheren een register van erkende beroepsbeoefenaars. Zij werken aan een permanente verbetering van deskundigheid. Dat gebeurt door jaarlijkse nascholing.

M: [email protected]
W
: www.coachingbewusteigenwijs.nl
T: 06-23577439