Visie

Wij willen iedereen graag op de meest optimale manier van dienst zijn.

Onze uitgangspunten:
De gehele mens staat centraal
Aandacht voor de persoon als geheel waarbij gekeken wordt naar lichamelijke, geestelijke en emotionele factoren. Jij staat bij ons centraal en behalve professionaliteit bieden wij jou rust, tijd en aandacht.

De oorzaak heeft prioriteit
Wij werken vanuit een integrale visie. Klachten, zoals bijvoorbeeld pijn, vermoeidheid, rugklachten, depressie en spijsverteringsklachten zijn symptomen. Lichaam en geest kunnen hiermee signalen van een dieper liggende oorzaak geven. Wij gaan samen met jou op zoek naar een balans tussen draagkracht en last. Zodat denken, handelen en voelen weer in balans zijn en een toestand van innerlijk evenwicht vormen.

Elk symptoom verdient aandacht
Symptomen onderdrukken of wegwuiven heeft vaak geen zin en neemt de oorzaak niet weg. Ieder signaal maakt deel uit van het geheel en behoort dus in de persoonsgerichte therapie en coaching aandacht te krijgen. Het aanpakken van de vaak dieper liggende oorzaak betekent echter niet dat de klacht geen aandacht krijgt.

Wegwijzer
Wij richten ons op het opwekken en reguleren van het zelfgenezende vermogen van de mens. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen. De verschillende kanten die je hebt kun je, met steun van een aanbieder, gebruiken om zelf te kunnen werken aan jouw eigen gezondheid en welzijn. De aanbieder kan net de wegwijzer zijn die op jouw pad komt!

Preventie
Voorkomen is vaak makkelijker dan genezen!
Daarom bieden wij naast onze aandacht voor preventie tijdens de behandelingen ook meerdere workshops en lessen aan.
Genieten staat hierbij centraal!