Massage-workshop

Voor wie is deze cursus?
Voor iedereen die wil kennismaken met massage en in korte tijd een aantal basistechnieken wil leren is deze workshop bij uitstek geschikt. Je kunt alleen aan deze workshop meedoen, maar ook samen met je partner of een goede vriend of vriendin.

Werkwijze tijdens de cursus
Na een korte demonstratie is het de bedoeling om elkaar te masseren. Bij deze massage komt ieder een keer aan de beurt om te masseren en een keer om gemasseerd te worden. Je leert hoe je een rugmassage kunt geven, waarbij ook de nek en schouders worden behandeld. Deze massage wordt gegeven met rust en aandacht voor de persoon. De technieken die hierbij gebruikt worden zijn afkomstig uit de klassieke massage. Dit zijn technieken waarmee zacht en verbindend kan worden gemasseerd, maar ook dieper in de spieren. We geven aandacht aan het toepassen van de technieken, zoals masseren met de juiste druk en diepte en vanuit een goede lichaamshouding. Dit ondersteunt de uitvoering van de technieken en draagt ertoe bij dat je zelf ook energie krijgt van het masseren.
Omdat er gewerkt wordt met een klein aantal deelnemers is er veel ruimte voor individuele aandacht.Tijdens en na afloop van de massage is er ruimte voor het stellen van vragen. Je ontvangt een overzicht met de handgrepen mee en een flesje massage olie, zodat je thuis verder kunt oefenen.

Kleding en benodigdheden
Zorg dat je kleding aan hebt dat makkelijk zit en waarin je je vrij kunt bewegen.
Graag een hoeslaken en 2 grote handdoeken meenemen.
Massageolie is aanwezig.

Kosten
Kosten workshop: € 35,-- per persoon inclusief flesje massage olie (inclusief BTW). Deze workshop is ook als kadobon beschikbaar!
Deze workshop kan ook voor 2 personen worden gegeven. Deze bedraagt € 90,--. Informeer naar de mogelijkheden!

De workshop wordt niet vergoed door uw (aanvullende) verzekering.

Datum en tijd
De eerstkomende workshop wordt gehouden in overleg na aanmelding. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.
Aanvangstijd: 19.30 uur. (Deur open vanaf 19.15 uur. Je kunt doorlopen naar boven.)
Duur: Ongeveer 2 uur.
Gratis parkeren voor de deur mogelijk of indien vol voor het pand kan je langs de weg parkeren.

Aanbieders en opgave
Karin van den Bosch
T: 06-46717112
M: [email protected]